Menu

Bureau Neerland en Het Huis voor Systemisch Werk van Jan Gunther, organiseren deze systemische ont-moeting voor de derde keer. Het is een unieke kans om op een Systemische manier, kleinschalig aan de slag te gaan met een vraagstuk dat jou bezighoudt. Dat kan een werkgerelateerd, persoonlijk, relationeel of loopbaanvraagstuk zijn.

Je kunt op die manier kennismaken met Systemisch werk en opstellingen, of even intunen in het Systemisch veld en vertragen. Als we met jouw vraagstuk aan de gang gaan, kijken we met een andere blik naar dat wat voor jou zo’n bekend thema is.

We hebben ruimte voor 3 vraagstukken per keer.

Tijd:                      10.00-17.00u

Kosten:              €95,-
Als je een vraagstuk hebt waar je een andere persoon bij wilt betrekken (bijvoorbeeld partner, ouder, collega), dan vragen we voor deze extra persoon een bijdrage van € 25,00. Wij verzorgen de koffie & thee en de lunch.

Plaats:               ntb

Aanmelden:     bnl@bureauneerland.nl

Holding Space is een term die steeds meer gaat leven binnen de “mainstream”. Maar wat is het nou eigenlijk, hoe doe je het? Wanneer gebruik je het en waarom? In deze workshop nodigen we je uit om samen de concepten rondom Holding Space te verkennen en ervaren en geven we je handvatten om deze concepten te kunnen toepassen in je dagelijkse leven en werk. Het is niet een tool die je kunt inzetten, het is een samenspel van een levenswijze, inzichten, oefening en een ander bewustzijn, dat maakt dat je anders kijkt naar en omgaat met situaties die je tegenkomt in het dagdagelijkse.

Tijd:                    10.00-17.00u

Plaats:                ntb

Kosten:              €395,-. (ex btw)

Aanmelden:     bnl@bureauneerland.nl